Inese Ērmane jaunajā video dzied kopā ar Andri Ērgli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ineses Ērmanes vārds plašākā sabiedrībā izskanēja februārī, kad tika izdots viņas debijas soloalbums «Nāc blakus man» ar koncertu Siguldā, koncertzālē «Baltais flīģelis». Albums ir saņēmis labas atsauksmes no kritiķiem, un šodien jūsu vērtējumam tiek nodots trešais singls no albuma, kas ir duets ar Andri Ērgli - dziesma «Laime» un dziesmas video.

Albuma prezentācijas koncertā vislielāko publikas mīlestību saņēma Ineses Ērmanes un Andra Ērgļa dueta dziesma «Laime», kas stāsta par divu cilvēku mīlestības brīnumu un to, ka laimei nekas daudz nav vajadzīgs – tikai mīļotā tuvums un apskāviens.

Inese Ērmane stāsta par dziesmas tapšanu: «Šī dziesma ir veltījums visiem mīlošiem pāriem kopīga ceļa sākumā. Radot dziesmas tekstu, domāju par laimi, ko sniedz iemīlēšanās, un sajūtām, kad ļoti gribas šo laimi nosargāt vēl ilgi. Vēlos teikt sirsnīgu paldies Andrim Ērglim par lielisko sadarbību, atsaucību un atbalstu gan koncertos, gan video tapšanas laikā!»

Andris Ērglis par dziesmu: «Ir Liela Laime, bet tās nevar būt daudz! Un ir arī mazās laimītes - pie šīm varu pieskaitīt šo tikšanos ar Inesi, Jāni, Reini un Zani! Patiesi esmu priecīgs par šo veikumu un ceru, ka šis darbs gan muzikāli, gan vizuāli aizies līdz cilvēku sirdīm!»

Dziesmas «Laime» autori ir Jānis Ķirsis un Inese Ērmane. Dziesmas ierakstā piedalījušies Raimonds Ozols, Jānis Rubiks, Linards Šveklis, Harijs Gūtmanis. Dziesmas video režisors un autors ir jaunais un talantīgais Reinis Janulis. Stiliste - Zane Melnace.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu