Rutulis ieskaņo vasarīgu Stībeļa dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātājs Normunds Rutulis publisko savu jauno ierakstu, vasarīgi bezbēdīgu Jāņa Stībeļa dziesmu «1-2-3», kuras videoklipu Rīgas ielās veidojušas «Dvīnes» (māsas Anastasija un Jekaterina Drozdovičas).

«Dziesmas būtība jeb mesidžs ir tieši pretējs tam, kā līdz šim esmu dzīvojis, pēc principa – neatliec uz rītdienu to, ko vari izdarīt šodien! Taču mūsdienu steidzīgajā laikmetā, iespējams, jādara tieši pretēji – nedari šodien to, ko vari izdarīt rīt! Varbūt tā ir pareizāk,» dziesmas vēstījumu komentē Rutulis.

«Pazīstot Normundu jau labu laiku, varu droši teikt - viņš ir gaišs, pozitīvs, vienmēr ar humoru un labu enerģiju apveltīts cilvēks, tāpēc man ne brīdi nebija šaubu, ka šī dziesma piestāvēs viņam. Ieraksta procesā es par to daudzkārt pārliecinājos, un tapa skaidrs, ka mūs pašus šis skaņdarbs pozitīvi uzlādē. Milzīgs paldies visam mūziķu kolektīvam, kas bija iesaistīti ieraksta tapšanā,» tā dziesmas mūzikas, teksta autors, aranžētājs un muzikālais producents Jānis Stībelis.

Dziesma ieskaņota Kristapa Krievkalna studijā, miksēta un māsterēta «Factory sounds studio» Ginta Stankeviča vadībā.

Iegādāties dziesmu iespējams šeit:

normundsrutulis.bandcamp.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu