Raimonds Pauls dāvina Samantai Tīnai dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Maestro Raimonds Pauls jau izsenis ir pazīstams kā jaunu talantu atklājējs un laiku pa laikam uz sadarbību aicina jaunās paaudzes dziedātājus un dziedātājas. Vēl pavisam nesen koncertuzvedumā «Neaizmirsti mani» uz radošu dueli Maestro bija izaicinājis Agnesi Rakovsku, kura bija pirmā, kas izpildīja Maestro un dzejnieka Jāņa Petera jauno dziesmu «Kāds trakais mani uzgleznos».

Raimonds Pauls: «Faktiski es to dziesmu biju sarakstījis Agnesei un bija doma, ka viņa to arī ierakstīs. Iedevu materiālu producentam Gintam Stankevičam, lai studijā strādā pie ieraksta. Jau pirmajā mēģinājuma reizē ierakstīt ar Agnesi, radās zināmas nesaskaņas, un darbs tā arī netika paveikts. Pats nezinu kāpēc, bet tāpat, uz dullo, iedomājos par Samantu un piedāvāju to dziesmu iedziedāt viņai. Esmu ļoti apmierināts ar rezultātu. Pēc pirmās versijas iedziedāšanas bija nepieciešami tikai pavisam sīki labojumi. Cik zinu, Samanta šogad piedalīsies konkursā «Jaunais vilnis» un konkursa organizētāji šo dziesmu vēlas dzirdēt arī konkursā, kā Samantas oriģināldziesmu. Lai viņai izdodas.»

Stāsta Samanta Tīna: «Man vienmēr ir bijušas lielas bailes no Maestro. Tas tāpēc, ka ļoti viņu cienu un respektēju. Nekad neticēju, ka pienāks diena, kad pats Raimonds Pauls man personīgi piezvanīs un piedāvās iedziedāt savu dziesmu! Bet brīnumi, kā redzams, notiek! Un viens no maniem lielajiem sapņiem ir piepildījies. Vēl brīdi šaubījos, vai spēšu attaisnot Maestro cerības, taču viss izdevās. Petera vārdi lieliski atbilst manām šī brīža sajūtām.»

Dziesmu iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu