«Singapūras satīns» piedāvā jaunu romantisku video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Repa supergrupa «Singapūras satīns» nupat laiduši klajā romantisku singlu «Paliec pie manis», kurš kopā ar vēl 27 skaņdarbiem tiks iekļauts grupējuma otrajā oficiālajā miksteipā «Slazdo vai mirsti».

Grupējuma menedžeris Olafs medijus informēja: «Miksteipa izdošanas datums ir noslēpums, jo mēs to izlaidīsim kādā no tuvākās nedēļas dienām. Tas var būt rīt, parīt vai pēc piecām dienām - brīdī, kad jutīsim, ka Latvijai mūs vajag visvairāk, mēs būsim klāt ar jauno materiālu.»

Dziesmas muzikālo pavadījumu veidojis Vācijas mākslinieks Hans Dekker, bet krāšņo videoklipu uzņēma un producēja Sin Popena, ar pēcefektiem no Krišjāņa Pleiko. Grupējuma menedžeris Olafs dalījās sajūtās: «Dziesmas koncepts ir ļoti vienkāršs – bez liekiem aplinkiem un zemtekstiem, dziesma atspoguļo tās situācijas, kad plkst. ir 4.00 no rīta un tu mēģini meiteni nogādāt līdz savām mājām, lai parūpētos par viņas labklājību un drošību. Tas ir tieši tik vienkārši!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu