«Singapūras satīns» jaunajā klipā iesmej par motivējošo repu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Skandalozā repa supergrupa «Singapūras satīns» ir pārsteigusi savus fanus, piedāvājot videoklipu dziesmai «Ej vēl tālāk», kurā, kā redzams, piedalās nevis paši leģendārie satīna dziesminieki, bet kādi jauni, līdz šim neredzēti mākslinieki.

Grupējums nesen publicēja savu otro miksteipu «Slazdo vai mirsti», kurā piedalījušies gan ārzemju, gan latviešu viesmākslinieki. «Singapūras satīns» vēlējās dot iespēju sevi pierādīt jaunajiem censoņiem, tāpēc izveidoja sadarbību ar līdz šim nepazīstamiem reģionālajiem reperiem un palīdzēja ierakstīt dziesmu, kurai arī finansēja videoklipu.

«Pēc mūsu pirmā koncerta koijotos pie mums piegāja bariņš jauniešu, kuri bija sajūsmā par Satīna performanci un miksteipu kopumā. Nedaudz pasēžot ar puišiem, redzējām viņos degsmi pret motivējošu repmūziku, tāpēc piedāvājām sevi pierādīt ar dziesmu. Rezultāts liecina pats par sevi. Tagad Latvijā ir vismotivējošākais repa videoklips un dziesma pasaulē,» par projektu stāsta grupas menedžeris Olafs.

Paši jaunie censoņi - Raicha, Kumārs, Saldā Ambīcija, MC Motivators un Asais Linards pauda neviltotu sajūsmu par iespēju sastrādāties ar saviem elkiem - Singapūras Satīnu un cer, ka šis skaņdarbs iedrošinās ikvienu jauno reperi rakstīt jaunus motivējošus skaņdarbus, jo patlaban Latvijas repmūzikā ir akūts motivējošo dziesmu trūkums.

Videoklipa izstrādē sadarbojušies izcilie kameru un režijas speciālisti King Yenote un Baltais Lietus Vilnis.

Satīna miksteipu vari lejupielādēt viņu oficiālajā lapā vai klausīties viņu YouTube kanālā.

www.singapurassatins.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu