Jauno dziedātāju PYØR ievēro Spotify redaktori

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziedātāja PYØR (Taronuhi Hačjana) ar savu debijas singlu «Broke My Rules» ieguvusi straumēšanas servisa Spotify atskaņošanas sarakstu redaktoru uzmanību un divu nedēļu laikā kopš dziesmas ievietošanas Spotify sasniegusi vairāk nekā 89 000 klausījumu. Dziesma atrodama «Spotify Fresh finds» un «Spotify Fresh finds: Hiptronix» atskaņošanas sarakstos.

Tiesa, savu panākumu gājienu dziesma sāka jau 26. maijā, kad jaunā latviešu dziedātāja īsi pēc uzvaras vokālistu konkursā «Ghetto Faktors» dziesmu publicēja savā Soundcloud profilā, sasniedzot vairāk kā 63 000 klausījumu.

PYØR (PYOR), īstajā vārdā Taronuhi Hačjana, iepriekš ir gan koncertējusi šauram klausītāju lokam, gan uzstājusies festivālā «Positivus». Nupat kļuvusi arī par vokālistu konkursa «Ghetto Faktors» uzvarētāju un ieguvusi Latvijā un ārzemēs pazīstamu mūziķu atzinību.

PYØR ir dziedātāja, dziesmu autore no Rīgas, Latvijas. Viņas muzikālajās performancēs ir iekļauti tādi mūzikas stili kā jazz, soul, pop, electronic and funk. Taronuhi pati komponē mūziku un raksta vārdus savām kompozīcijām.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu