Noklausies Milleru-Balandīnu ģimenes jauno dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andis Zīders

Sagaidot vasaras krāšņo pilnbriedu un smeļoties iedvesmu no dabas sniegtā gaisīguma, dziedošā Milleru-Balandīnu ģimene dalās savās muzikālajās pārdomās par mūsdienu spožumu un postu – prāta visvarenību un attālināšanos no savas sirdsbalss. Tā vietā, lai sekotu lietām, cilvēkiem un sabiedrībā iesērējušiem stereotipiem, dziesma «Skan un skanēs vēl» aicina būt uzticīgiem sev un ļaut savai dvēselei gavilēt!

Dagnija: «Skrejošajā ikdienā mūsu sejas mēdz rotāt dažāda rakstura un izskata maskas. Lielākoties tās uzliekam pašrocīgi, bet reizēm ekskluzīvo iespēju piešķiram arī citiem. Dzīvojot šādā – mākslīgi radītā ilūzijā – saikne ar sevi sarūk, mēs pazūdam tulkojumā un jūtamies pilnībā iztukšoti. Melošana sev un uzdošanās par to, kas neesam, neattaisnojas. Kā rast ceļu atpakaļ un sadzirdēt savu iekšējo balsi? Meklējot atbildes uz šiem jautājumiem, radās arī dziesma».

«Skan un skanēs vēl» mūzikas un teksta autori ir Milleru-Balandīnu ģimenes pārstāvji Dagnija un Raitis. Dziesmas aranžijas un studijas ieraksta veidošanā piedalījušies: Dagnija Millere-Balandīna (vokāls), Raitis Balandīns (vokāls, akustiskā ģitāra), Raivo Millers (elektriskā ģitāra), Rihards Miezītis (bungas), Jurģis Zariņš (basģitāra) un Monta Norkuse (flauta). Ieraksts tapis, sadarbībā ar Izdevniecību «Lauska» – skaņu inženiera Kaspara Bārbala vadībā.

www.draugiem.lv/milleri-balandini

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu