Noklausies šā brīža populārāko šlāgerdziesmu!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē par LTV Latvijas Šlāgeraptaujas 2015./2016. gada sirdsdziesmu ir atzīta Dzintara Čīčas izpildītā dziesma «Likteņlīnijas». Kā tā skan? Noklausies!

Ar 4953 balsojuma zvaniem šī dziesma pārliecinoši ierindojas aptaujas gada fināla 1. vietā, aiz sevis atstājot ansambli «Rumbas kvartets» (2. vieta) un dziedātāju Santu Zapacku (3. vieta).

«Paldies visiem, kuri mīl mani un manu mūziku! Mūsu mīlestība ir abpusēja, jo arī mans lielākais ieguvums ir iespēja satikt savus klausītājus,» atzīst Dzintars Čīča.

Savukārt dziesmas «Likteņlīnijas» mūzikas un teksta autors Kaspars Antess pēc aptaujas fināla spriež: «Kad man tapa «Likteņlīnijas», Dzintars vēl dzīvoja Anglijā, bet es viņu mudināju atgriezties Latvijā, jo jutu, ka šīs dziesmas liktenis būs viņam labvēlīgs. Un priekšnojautas nebija maldīgas.»

Jau kopš pavasara, kad nāca klajā «Likteņlīnijas», šī ir viena no pieprasītākajām un spēlētākajām dziesmām Latvijas Radio 2 ēterā, šovasar tā pārliecinoši kļuva par Latvijas Radio 2 un LNT dziesmu aptaujas «Dzintara dziesmas» uzvarētāju, un triumfs Latvijas Šlāgeraptaujā nu ir apliecinājums tam, ka šī dziesma ir absolūts šīs sezonas hits.

Jau rudenī Dzintars Čīčas sāks tūri pa Latvijas pilsētām ar jaunu koncertprogrammu «Likteņlīnijas», kurā skanēs jaunas Kaspara Antesa radītas dziesmas, kā arī Dzintara līdz šim populārākās dziesmas. Pēc uzvaras Šlāgeraptaujā Čīča un Antess apliecināja, ka patlaban abi gatavo arī jaunu oriģināldziesmu albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu