«Howling Owl» izdot savu vasaras atklāšanas singlu «Tic Tac»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties aktīvai un karstai koncertsezonai vasaras festivālu ietvaros, Latvijas – Serbijas duets «Howling Owl» šodien, 4. jūlijā, klausītāju vērtējumam nodod jaunu singlu ar nosaukumu «Tic Tac».

Latvju mūziķe Evija un serbu «mežonis pie bungām» Lavs jauno dziesmu ierakstīja Serbijā, tieši pēc koncertēšanas Lielbritānijas prestižajos festivālos «The Great Escape» un «Liverpool Sound City» maija beigās. Ar šo singlu «Howling Owl» nebaidās izklausīties vēl nepierastāk, tādējādi uzsaucot klausītājiem: «Lai šīs vasaras svinēšanai nav robežu!»

Duets vasaras koncertsezonu iesāks «Positivus» festivālā, kur 16. jūlijā pulksten 18:45 kāps uz «I Love You» skatuves. 18. jūlijā singla «Tic Tac» izdošana tiks svinēta ar koncertu kultūras telpā «Autentika», Bruņinieku ielā 2, kurā piedalīsies arī poļu duets «Coal». Šis koncerts būs īpašs ar vairākiem jaunu skaņdarbu pirmatskaņojumiem, to starpā arī ar «Howling Owl» nākamo singlu, kas būs grupas pirmais veikums latviešu valodā.

Jūlijā un augustā grupa uzstāsies arī festivālos «Summer Sound» un «Fontaine Festival» Liepājā, «Laba daba» Ratniekos, «Piena svētkos» Rīgā, kā arī Lietuvas pilsētā Zarasos notiekošajā «Galapagai» festivālā.

www.howlingowl.net

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu