Reperis Reiss izdod jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc pusgada pauzes reperis Reiss laidis klajā videoklipu dziesmai «Obskurant» no gaidāmā albuma «Kad kuģi apledos», kas ieturēts aktuālā «trap/cloudrap» repa skanējumā.

Šis būs izpildītāja otrais studijas albums, kurā būs iekļautas 10 kompozīcijas. Par dziesmas muzikālo pusi parūpējies producents White Punk (RU),), kurš ir aktuāls Krievijā ar savu kolektīvu Dead Dynasty, producējot tādus izpildītājus kā Pharoah u.c.

«Dziesmas galvenā tēma ir obskurantisms - cilvēka tumsonības izpausme. Šī dziesma ir interesanta ar savu unikālo skanējumu, kuru pašlaik neatradīsi nevienā citā Latvijas izpildītājā. Šī dziesma iepazīstina ar albuma gaidāmo tēmu un noskaņu,» par dziesmu izsakās izpildītājs.

Izpildītāja iepriekšējais minialbums (EP) tika nominēts «Zelta mikrofona» nominācijā «Labākais hip-hop albums», kā arī iepriekš dzirdēts jau plašākai publikai skandalozajā LR5 raidījumā «#PieliecPunktu», kur ieņēma trešo vietu.

Dziesmas ieraksts/apstrāde - Kārlis Indrišonoks.

Video/montāža - Jānis Smukšs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu