Jauns vārds mūzikā: Dženifere Rumpāne

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar jaunu dziesmu pašmāju populārajā mūzikā sevi piesaka džeza un populārās mūzikas pianiste, vokāliste, komponiste, aranžētāja un pedagoģe Dženifere Rumpāne. Debijas dziesma «Nakts pārsteigums» ir par vientulību un ilgām pēc mīļotā cilvēka, kad viņa nav blakus, jo laiks šķiet kā mūžība, bet, esot kopā vai sapņojot, pazūd laika izjūta, un laiks paskrien kā mirklis.

Šī dziesma radās spontāni, kad kādā vakarā Dženifere atrada mātes, Vijas Rumpānes, jaunības dzejoli un, būdama tā iedvesmota, uzrakstīja dziesmu.

Mūzikas jomā Dženifere ir izpaudusies jau kopš bērnības, apsolvējot tādas profesionālās mūzikas izglītības iestādes kā P.Jurjāna mūzikas skolu kā pianiste un Rīgas Doma kora skolu kā džeza mūziķe. Dženifere ir Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmijas studente džeza un populārās mūzikas specialitātē kā džeza pianiste, paralēli strādājot savā specialitātē, kā arī uzstājoties gan kā solo izpildītāja, gan muzicējot džeza un populārās mūzikas ansambļos.

Pašlaik Dženifere studē mūzikas konservatorijā «Conservatorio Lucino Refice» Itālijā.

«Kad sirdsbalss dod radošo impulsu, prātam jāpalīdz to realizēt, un kad iedvesma ir noķerta, tā jāizmanto un jānotur, cik ilgi vien iespējams,» saka mūziķe.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu