Noklausies: Trīs Olgas «Ir labi, ka tu esi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Ivuškāns

Gatavojoties koncertam «Ielūdz Olgas!», kas 30. jūlijā notiks Lielvārdes estrādē Spīdalas saliņā, pagājušajā nedēļā dziedātāja Olga Rajecka, aktrise Olga Dreģe un TDA «Dzintariņš» vadītāja Olga Freiberga Ginta Stankeviča studijā ieskaņoja īpaši viņām sarakstīto dziesmu «Ir labi, ka tu esi» (Guntara Rača teksts, Ginta Stankeviča mūzika). Šonedēļ dziesma sāks savu skanējumu Latvijas radiostacijās, bet 30.jūlija koncertā tās atskaņošanā piedalīsies visi koncerta dalībnieki.

Par iespēju sadziedāties ar abām pārējām Olgām ir gandarīta arī leģendārā aktrise Olga Dreģe: «Vienmēr esmu domājusi: nu, kā tā var būt, ka mums abām ar Olgu Rajecku ir dziedamās balsis, bet kāpēc mēs nekad neesam kopā padziedājušas? Nu tad tagad, 30.jūlijā, padziedāsim! Jau esam saskaņojušas toņkārtas un padomājušas par mūsu duetu un repertuāru, turklāt tagad esam ierakstījušas kopdziesmu, kas man ļoti, ļoti patīk! Man tas liekas ļoti zīmīgi, spēcīgi un satraucoši, ka šis sapnis par dziedāšanu kopā ar abām manām vārdamāsām ir piepildījies.»

Atgādināsim, ka 30.jūlijā Lielvārdē notiks unikāls koncerts «Ielūdz Olgas!» jeb «Lielvārdei 815», kurā piedalīsies ne tikai leģendārā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe, TDA «Dzintariņš» vadītāja Olga Freiberga un lieliskā dziedātāja Olga Rajecka, bet arī visu triju mākslinieču aicinātie viesi: grupa «Turaidas Roze» un dziedātājs Uģis Roze, Tautas deju ansambļi «Dzintariņš», «Rotaļa XO» un «Dancis», aktieri Ģirts Ķesteris, Egils Melbārdis un Līga Zeļģe, dziedātāji Aija Andrejeva un Alex, kuri abi arī ir lielvārdieši u.c. mākslinieki.

Biļetes uz 30.jūlija koncertu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs, internetā un Lielvārdes Kultūras nama kasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu