Pašmāju reperim «Trap Love» nauda nav vienīgais kapitāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

24 gadus vecais reperis no Talsiem «Trap Love» (īstajā vārdā Harijs Širmans) laidis klajā savu debijas singlu «Mūzika un stils», kas ieturēts trepa (trap) mūzikas stilistikā.

«Visu savu mūžu esmu nodzīvojis Talsos. Kopš 2009. gada neesmu rakstījis tekstus. Atsāku rakstīt 2016. gadā, bet jau ar aktuālāku skanējumu. Rakstu trepu, ko Latvijā vel līdz galam neatzīst. Visiem patīk šo mūziku salīdzināt ar klasisko repu, bet uzskatu ka to nevajadzētu darīt. Treps ir cits mūzikas novirziens. Jau sākot ar flovu un beidzot ar bītiem,» preses paziņojumā raksta reperis.

«Esmu kokteiļbāra «Sound n' Soul» līdzīpašnieks. Kurš atrodas manā dzimtajā pilsētā Talsos. Plāns ir izveidot leiblu, kurš saucas «Sound n' Soul Music»,» savus nākotnes plānus atklāj Harijs Širmans.

«Mūzika un stils» ir repera pirmais singls ar kuru viņš uzsāk savas jaunās mūzikas gaitas.

«Tai ir mierīgs, čilīgs vaibs. Piemērots klausīties mašīnā un hauspārtijos. Dziesma ir par jautru un bezrūpīgu dzīvesveidu.»

Klipa autors Mārcis Šēners.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu