Raselam un Sabīnei Berezinai jauns video «Lai nes nost»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

«Lai nes nost» ir mākslinieku Rasela (Ruslans Kuksinovičs) un Sabīnee Berezinas jaunākais veikums pēc šā gada februārī digitālā formātā izdotā albuma «Esi kustībā». Jaunā dziesma ir jautrās un vieglās noskaņās ar enerģisku r&r un poprepa skanējumu - kā radīta vasaras ballītēm. Dziesmas mūzikas autors un producents ir Rasels (Rassell), savukārt sarakstīt tekstu ir piepalīdzējis Rassela domubiedrs Harijs Širmans.

Videoklipu filmēja un veidoja Kaspars Kambars, sadarbojoties ar Raselu.

Dziesmas ierakstā un videoklipā piedalījās arī Beth Kevil (Elizabete Kevil), kas ir Sabīnes Berezinas audzēkne «International School of Riga», kur Sabīne pasniedz vokālās nodarbības.

«Elizabetei, būdama jaunai (12), labi padodas repošana, kā mēs ar Raselu to ievērojām un izlēmām iesaistīt viņu dziesmā,» stāsta Sabīne. Papildus Elizabete apgūst vokālās dotības populārās mūzikas izpildītāju studijā «Aprīļa pilieni».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu