Pašmāju mūziķis «Ron the Star» ieraksta dziesmu latviski

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju mūziķis «Ron the Star» (Ronalds Znatnajs) ar singlu «Adelaida» iepazīstina ar jaunām vēsmām no sava topošā otrā albuma. Mūziķis pievērsies dziedāšanai dzimtajā valodā, un skanējums uzreiz ir savdabīgāks.

Jaunais singls sarakstīts ar domām un zemtekstiem, kas savstarpēji – viens otru papildina. Adelaida ir pilsēta Austrālijā, kas simbolizē bezrūpības un mūžīgās saules, laimes zemi.

«Katrs no mums dzīvo savā laika joslā - viena sirds puse ir mūsu dzimtenē Latvijā, bet otra – kaut kur citur, piemēram saulainajā Adelaidā. Un tā – katra no pusēm metaforiski meklē viena otru caur sapņiem, «dabas stihijām», laiku un attālumu. Šīs dziesmas otrs zemteksts ir par mīlestību, kura meklē cilvēku. Par savstarpējām attiecībām, kurās esošie cilvēki vēlas būt kopā, taču nepazaudējot sevi - turpinot tiekties pēc savu mērķu sasniegšanas,» dziesmas ideju komentē Ronalds Znatnajs.

«Adelaida» ir pirmais singls no Ron the Star topošā otrā albuma ar anglisko nosaukumu «Pray for the Way». Dziesmas galvenie autori ir divi mūziķi - Ronalds Znatnajs (Ron the Star) un Artūrs Laurs, taču dziesmas tapšanā piedalījies arī dziesmu un mūzikas tekstu autors Emīls Buiķis, kā arī tādi pieredzējuši mūziķi un producenti kā Kārlis un Valdis Indrišonoki un Normunds Petrovs. Dziesmas mikss ticis nodots Reiņa Kārkliņa ziņā, bet tā māsterēta Valmierā, ar Ģirta Laumaņa jeb Lomika palīdzību.

Znatnajs mūzikā darbojas jau vairāk nekā desmit gadus un muzicējis tādās grupās kā «Lesson in Romance», «Band Mango», «Spirit Mill», «Act Friendly» u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu