Guntra ar sauli uz pleca

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Guntra un draugi» klausītāju vērtējumam nodod singlu «Saule iz placa». Dziesmas mūzikas autore ir Guntra Kuzmina, teksta autors O. Slišāns.

«Saule iz placa» skanējums atgādina mierīgu augusta novakari, kad gaisā jaušams rudens tuvums, tomēr sirds vēl kavējas vasaras bezrūpībā. «Guntra un draugi» savā dziesmā aicina klausītājus pakavēties mazajos laimes brīžos, ko sniedz tādi sīkumi kā liegi saules stari uz ādas, vēja pūsma matos, un baudīt aizejošo vasaru visā tās krāšņumā.

Dziedātāja Guntra Kuzmina kopā ar savu pavadošo sastāvu gatavojas akustiskajiem koncertiem, kas gaidāmi rudenī un ziemā. Tie sniegs patīkami siltu un vieglu noskaņojumu, ļaujot vieglāk sagaidīt dzestrāka gadalaika iestāšanos. Koncertos dzirdēsim oriģinālkompozīcijas latgaliešu valodā.

Kuzmina līdz šim zināma kā grupas «Borowa Mc» vokāliste un atsevišķu dziesmu komponiste. Guntra J.Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā ieguvusi augstāko muzikālo izglītību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu