Pašmāju grupa «The Black Pockets» izdod uzreiz divus singlus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 17. augustā jaunā pašmāju indīroka apvienība «The Black Pockets» klausītāju uzmanībai nodod vēl divus singlus («'60s» un «Characters») no gaidāmā minialbuma, kā arī izziņo pēdējos vasaras koncertus.

Ar pirmo singlu «As Fast As I can» mūziķi iepazīstināja šī gada sākumā, un uzreiz tika salīdzināti ar grupas «Two Door Cinema Club» skanējumu, turpretī šie singli iezīmē citas šķautnes grupas darbībā. Dziesmā «'60s», kuras tekstā izmantots sešdesmito gadu slengs, tiek stāstīts par meiteni, kura par sevi ir labākās domās nekā tas ir patiesībā, turklāt skanējums ir mūsdienīga interpretācija par 60. gadu popmūzikas tēmu. Savukārt kompozīcijas «Characters» tekstuālais vadmotīvs ir cilvēka pašidentitāte.

Singlus iespējams noklausīties un bez maksas lejupielādēt www.theblackpockets.com un theblackpockets.bandcamp.com, kā arī lielākajās straumēšanas vietnēs.

Šovasar grupu vēl varēs sastapt trīs reizes, 20. augustā, Valmierā, bāra «Tinte» minifestivālā, 27. augustā Rīgā un 1. septembrī Valmieras jauniešu dienā, plašāka informācija pieejama grupas mājaslapā un facebook.com profilā.

Grupu «The Black Pockets» veido četri puiši – Rūdolfs, Jānis, Artūrs un Arturs. Viņi iepazinās koledžā un pēc divus gadus ilgiem eksperimentiem nonākuši pie šābrīža skanējuma, ko paši raksuro kā «indie/rock/mazliet psihodēlija». Grupas daiļradi ietekmējušas tādas mūsdienu indīroka apvienības kā «Arctic Monkeys» un «Vampire Weekend», kā arī sešdesmito gadu rokmūzikas leģendas - «The Kinks», «The Beatles» un «The Who».



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu