«Bandmaster» jauns singls un simbolisks video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Pašmāju elektroniskās mūzikas apvienība «Bandmaster» vasaras izskaņā klausītājiem piedāvā grupas jaunāko, piekto singlu «Are You Happy?» un dziesmas video, ko veidojis Jānis Jēkabsons.

Grupas vokāliste Zelma, zināma arī kā repere VIŅA, stāsta, ka dziesma radusies mežā, braucot ar riteni.

«Vārdi ir par brīdi, kurā nonāc patīkamu notikumu un emociju virpulī, un tas nekad vairs neapstājas,» viņa saka. «Virpulis ir grupa, reps un dzīve ar mūziku – brīdis, kad atdod emocijas un laiku rakstot, ar cerību, ka apkārtējiem ir tikpat liels prieks dziesmu dzirdēt, kāds ir tās radīšanas brīdī.»

Viņa secina, ka dziesmas video ir ar līdzīgu ideju un depresīvu šīs sajūtas tulkojumu. Brīdī, kad video varonim atņem dārgāko, kas viņam ir, viņš vairs neredz jēgu dzīvot.

«Ja tev ir kāposts, tad viss ir labi, dāma blakus, un, ja vēl esi labsirdīgs, padalies ar citiem,» stāsta video režisors Jānis Jēkabsons. Ja nav kāposta, ir jāiet peldēties.»

Singla stīgu aranžējumu veidojis Goran Gora.

Grupas pēdējais šīsvasaras koncerts būs šovakar, 26. augustā Beverīnas novada «Siltumnīcā».

No 26. augusta «Get Live» / «Are You Happy?» kā dubultsingls pieejams populārākajos mūzikas servisos. Dziesmu skaņas gala apstrādi jeb māsteringu «Spectrum» studijā Nantē, Francijā veicis Damien Bolo, kurš strādājis ar C2C albumu «Tetra».

Bandmaster ir Zelma Jēgere, Andis Ansons un DJ Rudd – Rūdolfs Budze.

www.facebook.com/bandmastersound

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu