Šomase un Moisejs ieraksta jaunu kopdziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Liene Šomase un Jānis Moisejs, gatavojoties savam 10. jubilejas gadam, kopš duets pirmo reizi kopā kāpa uz Latvijas mūzikas skatuves, prezentē jaunu dziesmu - «Uzbur laimi», kā arī šīs dziesmas videoversiju.

«Dziesma ir stāsts par cilvēka laimi visās tās izpausmēs, veidolos un iespējamās permutācijās. Ģimene, veselība, drošība, pasaules atklāšanas prieks un savstarpējā līdzcilvēku uzticība ir izvēlēti kā dziesmas videoversijas laimes sajūtas vadmotīvi, kuri mazajai Sabīnei, burvei, kopā sajaucas vienotā izjūtā, kas ir buršanas cienīga un ir tieši tā sajūta, ar kādu viņa vēlētos izdzīvot savu mūžu,» tā par dziesmu preses paziņojumā raksta mūziķi.

Dziesmas videoklipā piedalās jaunie LKA horeogrāfu kursa studenti Nauris Miķelis Goba un Ksenija Simanova. Mazā burve - Sabīne, kura savas ikdienas gaitas pavada burot laimi sev, saviem vecākiem un līdzcilvēkiem. Videoklipa operators - Reinis Vilnis Baltiņš.

Atgādinām, ka latviešu mūzikas grandu, R. Paula un G. Rača, izveidotais estrādes dueta pirmais albums «Pasaule ir skaista», kas tika izdots 2007. gadā, ieguva lielu atzinību klausītāju vidū, sevī iekļaujot daudzus tautā iemīļotus hītus, - «Pasaule ir skaista», «Neskaties pulkstenī», «La Luna» u.c. Pateicoties ievērojamiem pārdošanas apjomiem, ieraksts iemantoja zelta diska statusu un dziesma «Neskaties pulkstenī» ieguva «Latviešu mūzikas ierakstu gada balvu».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu