«Mesa» prezentē jaunā singla video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Šodien TVNET ekskluzīvi tiek nodota sabiedrības vērtējumam «Mesa» maijā izdotā studijas albuma pēdējā singla «Mūžīgais dzinējs» videoversija. Dziesmā, kā arī klipa filmēšanas procesā, piedalījusies arī dziedātāja Agnese Rakovska.

«Dziesma «Mūžīgais dzinējs» tika sarakstīta, iedvesmojoties no mūsu labdarības kampaņas «Mēs ar MESA» mērķa – atbalstīt finansiāli bērnu ar kustību traucējumiem rehabilitāciju. Dziesma uzsver kustības spēku, nozīmi un neaizvietojamību,» tā par jauno singlu teic projekta autors Gatis Irbe. «Kustība, kas pavada mūs, ejot cauri laikiem un paaudzēm... To arī centāmies parādīt videoklipā caur deju.»

Videoklips tika veidots sadarbībā ar video mākslinieku Edgaru Trankali (ET PRODUCTION), kurš ir arī šī videoklipa idejas autors un režisors. Klips filmēts sadarbojoties ar deju studijām «Škutāna Deju skola» un «Alaudo». Filmēšanas komanda izsaka arī paldies par atbalstu teātrim «Skatuve». Kompozīcijas mūzikas autors ir Jānis Šmēdiņš.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu