[Ex] da Bass apvienojas kopdarbā ar igauņu vokālisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju dīdžejs Mareks Dainis, kurš plašāk pazīstams arī kā [Ex] da Bass, laidis klajā video dziesmai «Like A Melody», kas tapis kopā ar igauņu dziedātāju Janu Kasku.

Jana Kask stāsta: «Es jau ļoti sen pazīstu Latvijas top deju mūzikas producentus. Esam vairākkārt sadarbojušies arī līdz šim. Kad viņi, ar [Ex] da Bass priekšgalā, mani uzaicināja piedalīties dziesmā, daudz nedomājot, piekritu uzreiz,» stāsta dziedātāja.

«Pirms kāda laika, veidojot remiksu vienai no grupas Brainstorm dziesmām, radās ideja pilnīgi jaunam gabalam. Tam mums bija nepieciešams labs vokāls, un uzreiz atcerējāmies par igaunieti Janu Kasku, ar kuru dažādu projektu ietvaros bijām sadarbojušies jau iepriekš. Mēs viņai aizsūtījām dziesmas instrumentālo versiju, un viņa radīja melodiju un vārdus. Vēlāk mēs pieslīpējām pēdējās nianses, un dziesma, mūsuprāt, izdevās ļoti interesanta. Kad viss bija gatavs – Jana vēlējās veidot arī videoklipu,» tā dziesmas tapšanu skaidro [Ex] da Bass kopā ar saviem kolēģiem Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi.

Videoklipam igaunietes Janas acīs ir īpaša nozīme. «Like A Melody videoklipā es stāstu par to, ka dažreiz mums mīļi cilvēki ne vienmēr visaugstāk vērtē iekšējo būtību, bet gan ārējo izskatu, un negrib saprast, ka īstās vērtības ir cilvēkā iekšā. Protams, stāsts ir ar laimīgām beigām - rēgs kļūst par cilvēku, atrod sevi, pat neskatoties uz to, ka mīļotais cilvēks pamet viņu. Es ceru, ka, noskatoties šo videoklipu, ikkatrs no jums radīs sev kādu jaunu stāstu, kas palīdzēs kļūt laimīgākiem un tādiem, kādi mēs patiesi vēlamies būt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu