«Logo» atgriežas ar dziesmu «Dzīvnieks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma grupa «Logo» atgriežas jaunā sastāvā. Kādreizējās grupas «Logo» solistam Ansim Klintsonam pievienojušies trīs puiši - bundzinieks Matīss Repsis, basģitārists Rihards Lībietis un ģitārists Egīls Leimanis.

«Kādu brīdi savas dziesmas spēlēju dažādos sastāvos, līdz liktenīgi iepazinos ar Matīsu un Egīlu. Uzspēlējām un sapratām, ka viss «vibrē» labi. Pēc laika pievienojās Rihards. Varu teikt, ka miljons nejaušību likums mūs saveda kopā,» tā par grupas tapšanu stāsta solists Ansis.

Grupa sevi piesaka ar dziesmu «Dzīvnieks», tās teksta un mūzikas autors ir solists Ansis Klintsons. Dziesmā saklausāmas arī austrāliešu instrumenta didžeridū skaņas, tās iespēlējis ģitārists Egīls Leimanis. Lai arī dziesma sacerēta jau pirms laba laika un jau piedzīvojusi savu pirmatskaņojumu uz dažādām skatuvēm, studijas ieraksts tai tapis tieši šobrīd un zīmīgi sasaucas arī ar jaunā muzikālā sastāva šā brīža sajūtām. Grupas līderis un dziesmas «Dzīvnieks» autors atklāj: «Dziesma ir par dzīvo, par dzīvības brīnišķo elpu, kas ir mūsos un ap mums.»

Grupa strādā pie jaunām, vēl nedzirdētām dziesmām, no kurām vairākas klausītājiem pirmoreiz atskaņos koncertos jau šoruden. Tuvākais no tiem jau 10. septembrī Teātra bārā. Koncertiem un citiem jaunumiem grupa Logo klausītājus aicina sekot Facebook lapā.

Ierakstā piedalījās: Matīss Repsis (bungas), Ansis Klintsons (balss, ģitāra), Rihards Lībietis (bass), Egīls Leimanis (ģitāra, didžeridū).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu