Markusa Rivas jaunajā klipā daiļā Znaroka meita

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no video

Latviešu mūziķis Markus Riva izdevis mūzikas video savai jaunākajai dziesmai latviešu valodā ar nosaukumu «Laika upe», kurā galveno sieviešu tēlu atveido hokeja leģendas Oļega Znaroka meita, populārā modele Alise Znaroka.

Dziesma ir jaunākais mākslinieka skaņdarbs latviešu valodā, kuras autori ir ukraiņu komponists Ruslans Kvinta, Iveta Feldmane un Markus Riva. Dziesma jau vairākus mēnešus atrodas Latvijas Radio 2 dziesmu aptaujas «Muzikālā banka» līderpozīcijās. «Liels prieks, ka dziesma ir aizplūdusi pie daudziem klausītājiem, jo, kad pirmo reizi dzirdēju dziesmas skici, sapratu, ka šī noteikti ir tā dziesma, kura skanēs arī latviešu valodā. Pēc dziesmas veiksmīgā starta nolēmu, ka jāveido arī vizuālā versija,» stāsta Markus.

Klipa galveno sieviešu tēlu atveido viena no zināmākajām latviešu modelēm - Alise Znaroka

«Es Marku pazīstu jau daudzus gadus, tāpēc piekritu filmēties bez lielas domāšanas; tas palīdzēja mums abiem viegli komunicēt arī kameras priekšā, ne tikai dzīvē,» filmēšanas procesu komentē Alise.

Dziesmas audioversija pieejama «iTunes» un citās mūzikas straumēšanas platformās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu