Ginta Krievkalna piedāvā pirmo singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ginta Krievkalna, kas plašākai publikai sevi pieteica pirms vairākiem gadiem TV šovā «Zvaigžņu lietus», piedāvā pirmo singlu un video no gaidāmā albuma. Pašai Gintai septembris šķiet īpaši tuvs un silts krāsu un smaržu dēļ, jo tieši šajā mēnesī dziedātāja svin dzimšanas dienu. Līdzīgas sajūtas, pēc viņas domām, atrodamas arī topošā albuma pirmajā singlā «Iešķiebt vējam».

«Šīs dziesmas stāsts ir tik mainīgs, bet man tas vēsta par atbrīvošanos no visa liekā un jaunu sākumu, gluži kā tas ir raksturīgi septembrim,» domā Ginta Krievkalna.

Dziesmas vārdu autore ir Sabīne Vidriķe, bet mūzikas autors ir Sandis Miltovičs, viņš piedalījās arī dziesmas ierakstā. Vēl singla tapšanā piedalījās tādi mūziķi kā Artis Orubs, Gints Pabērzs, Modris Laizāns, Ēriks Upenieks, Zintis Žvarts, Uldis Ziediņš, Normunds Piesis, Māris Jēkabsons, Laura Rozenberga, Gints Stepānovs, Ilze Grunte, Annemarija Moiseja, bet mix un master veidoja Armands Treilihs.

«Dziesma ir par ikdienas steigu, kas dzen uz priekšu ar saviem noteikumiem. Šis skaņdarbs liek atcerēties par sevi, tevi un mums, jo, lai arī kādi apstākļi ir apkārt, cilvēks ir pāri visam. Uzskatu, ka līdzīgi domājošajiem mūziķiem ir izdevies radīt svaigu, enerģisku skanējumu. Ko lai vēl piebilst – mūzika gardēžiem,» ir pārliecināts dziesmas mūzikas autors Sandis Miltovičs.

«Šis ieraksts ir īpašs ar to, ka apvieno veselu plejādi izcilu mūziķu, tam piemīt dzīvs skanējums, par ko jāpateicas mūziķu augstajai profesionalitātei,» apgalvo dziesmas producents Kristaps Krievkalns.

Dziesmas «Iešķiebt vējam» ieraksts (producents Kristaps Krievkalns) un video versija (producents Juris Ludženieks) tapa Rīgas kinostudijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu