«Dabasu Durovys» pirms albuma izdošanas publisko dziesmu «Suokums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Dabasu Durovys» piedāvā noklausīties un noskatīties pēc nedēļas gaidāmā albuma priekšvēstnesi - dziesmu «Suokums».

Grupa saviem klausītājiem piedāvā dziesmu, kas jaunajā albumā «Pādys Runoj» (Pēdas runā) būs iekļauta kā noslēdzošā, – «Suokums» (Sākums). Ar šo dziesmu grupa neļauj ieslīgt rudens apātijā, liek skatīties uz priekšu - simboliski sakot: «Laiks turpināt savu ceļu. Beidz vakardienā dzīvot!»

«Suokums», līdzīgi kā citas jaunā albuma dziesmas, kuras jau pēc nedēļas nokļūs pie klausītājiem, runā par sajūtām, apņēmību un spēku sevī.

Arī vissāpīgākais, kas šķietami nesteidzīgi dzeļ, reiz beidzas, bet tā vietā vienmēr nāk kaut kas jauns. Šī ir viena no domām, ko Arnis Slobožaņins ievijis dziesmas vārdos, līdz ar tiem dziedot par sirdi, ko modinās rīts. Šis ir stāsts par iespēju durvīm, kas atveras tad, kad citas aizveras, par pārmaiņām. Tas vienlaikus ir arī stāsts par turpinājumu, par spēku sevī, ko sajust, atverot acis ik dienu.

Dziesmas mūzikas autori ir grupa Dabasu Durovys: Aleksandrs Tamans (bungas), Romāns Sladzis (ģitāra), Valdis Rundzāns (bass), Arnis Slobožaņins (balss, ģitāra), Egils Kulmanis (taustiņi, balss). Dziesmas ieraksts tapis Daugavpilī, Custom Rd studijā. Miksēja Armands Treilihs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu