Jauns vārds mūzikā: Madara Murņikova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziesmu autore un izpildītāja Madara Murņikova 18. septembrī solokoncertā «Starp debesīm un zemi» Jelgavā prezentējusi savu pirmo solo singlu «Temptation», kas publiskots kopā ar videoklipu. Šodien dziesma un videoklips izdoti oficiāli un apskatāmi plašākai auditorijai.

Pērn Madara muzicējusi un sniegusi koncertus gan kā solo māksliniece, gan uzstājoties kopā ar muzikālajiem draugiem, gan spēlējot čellu grupā «Ne Citu Rīt» - ar ko kopā tika izdota dziesma «Latvija». Pašlaik Madara daudz nopietnāk pievērsusies solo darbībai - studijā jau sākti jaunu oriģināldziesmu ieraksti, kā arī Madara turpina radošo darbību kā dziesmu un tekstu autore.

«Temptation» ir dažādi interpretējama dziesma tekstā izmantoto metaforu dēļ, taču versija, kas attēlota videoklipā, ir stāsts par vēlmi izlauzties no kādiem noteiktiem rāmjiem, uzdrošināties meklēt savu īsto būtību un kļūt brīvam.

Dziesma ierakstīta un miksēta «Shine Records» studijā, un ierakstu producējis Paulis Straume, ierakstā piedalījies Toms Jēkabs Kagainis (bungas) un Ervīns Ramiņš (bekvokāls). Videoklipu veidojis Mārtiņš Tomsons un Tedis Teodors Murņikovs.

www.facebook.com/madaramur

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu