«Audiokvartāls» izdod jaunu singlu un video «Tu ar mani»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Grupa «Audiokvartāls» klausītājiem nodod jaunu singlu un ASV tapušu video «Tu ar mani». Šis ir pirmais ieraksts, kopš grupai pievienojies bundzinieks Ludvigs Lielauss.

Dziesma tika ierakstīta studijā pie Mārtiņa Gailīša jeb Markas (DFE).

«Kādu laiku klusējām, bet tagad mums ir jauns bundzinieks, jauns skanējums, jauna dziesma un video. Esam priecīgi turpināt iesākto mūzikas pasaulē. Par to arī jaunais singls, ka, pat nokļūstot bezdibenī, ir jāturpina ceļš un jāīsteno mērķi,» apgalvo grupas puiši.

Dziesmai tapis arī videoklips, kas īstenots, pateicoties futbola skolas «Metta» atbalstam. Videoklipa režisors Valters Mirkšs pašlaik uzturas un mācās par kino režisoru ASV (University of Utah), viņš mudina cilvēkus izrauties no ikdienas rutīnas un kaut uz īsu mirkli paskatīties un izbaudīt to, kas mums apkārt.

Jaunais režisors pašlaik strādā pie dažādiem projektiem un ir guvis atzinību arī ASV, iegūstot godalgu «Best cinematography & best short film at Student showcase 2016».

Grupa «Audiokvartāls» dibināta 2014. gadā un līdz šim izdevusi sešus singlus, viesojusies televīzijas šovos «Mana dziesma», «Gudrs, vēl gudrāks», uzstājusies «Eurobasket 2015» u.c.

Grupas «Audiokvartāls» sastāvs: Ivars Ozoliņš (vokāls, bass), Arnis Ozoliņš (ģitāra), Juris Ludženieks (taustiņi), Ludvigs Lielauss (sitamie instrumenti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu