«Laime pilnīga» prezentē jaunu dziesmu un dodas turnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Grupa «Laime pilnīga» klausītājiem nodod skaņdarbu «Apocalyptic Intimacy», kas tika iekļauts grupas pēdējā albumā «LP», un dodas koncertturnejā, kuras laikā paredzēti koncerti Latvijā, Vācijā un Nīderlandē.

Kompozīcija «Apocalyptic Intimacy» vēsta par mirkli, kad apkārt notiekošais neliekas svarīgs un pasaule eksistē tikai no tā, ko tu jūti, dzirdi, redzi.

Oktobra beigās grupa dodas «Apocalyptic Intimacy tour» koncertturnejā uz Vāciju un Nīderlandi, pirms tam paviesojoties arī Latvijas pilsētās: Alūksnē, Liepājā un Ģitāristu sesijas ietvaros Praulienā. Uz ārzemēm «Laime pilnīga» brauc ar nosaukumu «The LP», pavisam grupai paredzēti 12 koncerti

Skaņdarbs, tāpat kā svaigākais grupas albums, ierakstīts un māsterēts «Wolk Recording Studios» ar Aleksandru Volku pie pults, kas arī palīdzējis grupai kā producents. Mūzikas un vārdu autori ir «Laime pilnīga».

Grupa muzicē kopš 2006. gada. Publikai bijusi iespēja dzirdēt grupu uzstājamies gan visos lielākajos Baltijas rokfestivālos, gan neskaitāmos pasākumos un mūzikas klubos. Tāpat «Laime pilnīga» mūziķi ir piedalījušies festivālos Polijā, Bulgārijā, Ungārijā, Lietuvā un Igaunijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu