Markus Riva laiž klajā jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Uzāns

Markus Riva laidis klajā jaunu oriģinālkompozīciju «Saucu tevi vēl», kura no 1. novembra pieejama digitālajās mūzikas platformās (Apple Music, Spotify, Deezer u.c.) un skan arī Latvijas radiostacijās.

Jaunās dziesmas autori ir Markus Riva un Reinis Ašmanis, ar kuru radošā sadarbība radusies, muzicējot kopā Marka koncertos - Reinis spēlē sitaminstrumentus Markus Rivas pavadošās grupas sastāvā. Dziesma tapusi lidmašīnā vienā no koncertbraucieniem uz Ukrainu.

«Pēdējā laikā ļoti daudzas savas jaunās dziesmas esmu sarakstījis tieši ceļojot – atrodoties virs zemes, braucot vilcienos, ilgi sēžot lidostās un stacijās. Šobrīd strādāju pie vairākiem jauniem albumiem dažādās valodās, kurus esmu sācis veidot un rakstīt ne tikai ierakstu studijās, kā ierasts, bet vērojot cilvēkus un ieklausoties savās emocijās,» stāsta Markus.

Dziesmas ierakstā piedalījušies arī skaņu režisori un producenti Kārlis Auziņš, Gints Stankēvičs, kā arī vokāliste Dināra Rudāne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu