«The Coco’nuts» laiž klajā pirmo oficiālo videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā, 4. novembrī, pašmāju vokāli instrumentālais ansamblis «The Coco’nuts» publisko pirmo oficiālo videoklipu dziesmai «Love song» no debijas albuma «Amid opposites».

Dziesmas un videoklipa vienojošā ideja ir klasisks stāsts par mīlestības nezūdamību. Šis stāsts kalpo par atgādinājumu cilvēkiem ļauties patīkamām sajūtām, tās neatliekot uz vēlāku brīdi tikai tāpēc, ka esam pieraduši koncentrēties uz it kā svarīgākām lietām.

Videoklips tapa šā gada vasaras nogalē tepat Pierīgā. Galvenās lomas atveidotāji ir grupas «The Coco’nuts» kontrabasista Toma vecvecāki, Inta Cikule un Vitauts Cikulis un paši grupas dalībnieki. Režisore – Elīza Eikerte, operators – Jānis Vīksne.

Pirms kāda laika notika grupas jaunā materiāla pirmatskaņojums mākslas telpā «3 māsas», ko pagājušonedēļ līdz ar «Love song» videoklipu prezentēja arī «Dad cafe» omulīgajās telpās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu