Puzikovs: «Te nu es esmu»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oskars Ludvigs

Šonedēļ radiostacijās nonākusi jauna Nikolaja Puzikova ieskaņota dziesma «Te nu es esmu», kas vienlaicīgi, ir arī dziedātāja pirmā dziesmu albuma tituldziesma.

Dziesmu producējis Artūrs Palkevičs, kurš pielicis savu roku arī pie citiem Nikolaja hitiem, tostarp arī «Muzikālajā bankā» laurus plūkušajai dziesmai «Dievs tevi mīl».

Dziesmas mūzikas autori ir amerikāņu autoru trio Maikls Džejs (Michael Jay), Andre Lindāls (Andre Lindal) & un Kails Kastelani (Kyle Castellani). Izdevniecība MicRec ar šiem autoriem jau agrāk ir sadarbojusies, meklējot dziesmas Elīnai Fūrmanei jeb DJ Ella un citiem latviešu izpildītājiem. Dziesmu, ar autoru atļauju, latviskojis Oskars Deigelis.

Pilns Nikolaja dziesmu albums, ko varētu dēvēt arī par viņa labāko dziesmu kolekciju, dienasgaismu ieraudzīs jau nākamajā pirmdienā, 14. novembrī un tajā būs iekļautas pavisam piecpadsmit pēdējo piecu gadu laikā tapušās dziesmas. Starp tām arī šobrīd populārie, sadarbībā ar DJ Dween tapušie hiti «Ceļojums», «Mana mīļā meitene» un «Tu esi karsta», kas guvusi popularitāti arī Lietuvā.

Informācija par albumu vēl sekos!

Dziesmas «Te nu es esmu» radio pirmatskaņojums paredzēts otrdien, 8. novembrī «Latvijas radio 2» raidījumā «Muzikālā banka» uzreiz pēc pulksten 14.00.

Nikolajs, paralēli koncertēšanai, turpina savu darbu Latvijas Valsts policijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu