Marija Naumova izdod jaunu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Svetlana Hačaturova
References: API SITE

Latviešu dziedātāja Marija Naumova publiskojusi divas jaunas dziesmas no jaunā albuma, kas klajā nāk jau šodien, 22. novembrī, pavēstīja «Baltic Records Group» pārstāvis Arvīds Mūrnieks.

Naumovas jaunais albums «Uz ilūziju tilta» ietvers dziesmas, ko komponējis Sebastjens Žinjo (Sébastien Giniaux), ar Jāņa Petera un Kārļa Vērdiņa vārdiem.

Albumā iekļautas desmit dziesmas, kas ierakstītas Francijas «Midilive Studios» un «Wolk Recording Studios» Rīgā. Žinjo ir atzīts franču mūziķis-ģitārists, kas īpaši izceļas pasaules mūzikas un «Gypsy jazz» žanros.

«Par albumu domāju jau ļoti sen, un vairākas reizes ķēros klāt šim projektam, taču dzīve visādi mainīja manus plānus. Varbūt tieši šo pārmaiņu rezultātā radās desmit jaunas un ļoti skaistas dziesmas. Jauno albumu ierakstīju Parīzē kopā ar lieliskiem franču muzikantiem,» pavēstīja Naumova.

Naumova ir gandarīta par sadarbību ar dzejniekiem. «Teksti man vienmēr bijuši ļoti svarīgi. Ar Jāni Peteru lieliska un skaista sadarbība mums izveidojās jau pirms daudziem gadiem. Manuprāt, viņai dzejai piemīt dziļums, ko šobrīd meklēju. [..] Savukārt ar Kārli Vērdiņu šī ir pirmā sadarbība. Viņam šajā projektā bija pavisam cits uzdevums nekā Petera kungam, Kārlim es palūdzu vieglumu, un viņam tas kolosāli sanāca,» skaidroja dziedātāja.

Tāpat nākamā gada pavasarī Naumova kopā ar franču mūziķiem dosies koncertturnejā pa Latviju, koncertos klausītājiem piedāvājot dziesmas no jaunā albuma. 8.aprīlī koncerts notiks Dailes teātrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu