Busulis izdod jaunu dziesmu «Nākamā pietura – depo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @intarsbusulis

Gatavojoties jauna albuma iznākšanai un tā koncertturnejai 2017. gadā, dziedātājs Intars Busulis plašākas sabiedrības vērtējumam nodod jaunas kompozīcijas ierakstu - «Nākamā pietura – depo».

Mūzikas autors ir Kārlis Lācis, bet teksta autore dzejniece Māra Zālīte.

Ar dziesmas nonākšanu radiostacijās, 7. decembrī tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz nākamā gada gaidāmajiem koncertiem Latvijas pilsētās.

Koncerti notiks: 12. maijā, Vidzemes koncertzāle, Cēsīs; 19. maijā, Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē; 26. maijā. Lielais dzintars, Liepājā un 16. jūnijā. k/z Dzintari, Jūrmalā.

Koncertu programma veidosies no pēdējo gadu labākajām, labi zināmām un iemīļotām dziesmām Latvijā un Krievijā, kā arī dziesmām no jaunā albuma. Dziesmas izskanēs latviešu un krievu valodās.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs.

Gaidāmais albums ierakstīts tepat Latvijā, dziesmu mūzikas autori ir Kārlis Lācis un Intars Busulis. Pirmais albuma singls - «Miglas rīts» 2016. gada laikā ir kļuvis klausītājiem ļoti iemīļots, vairākas nedēļas noturoties mūzikas top pirmajās vietās.

No 7. decembra veikalos nopērkams arī Intara otrais koncertieraksts DVD formātā. Koncerts notika š.g. 24. augustā, kurā piedalījās ne tikai Abonementa orķestris, bet arī Liepājas Simfoniskais orķestris.

Tāpat kā Intara un Abonementa orķestra, arī Liepājas Simfoniskā orķestra skanējumā satiekas skaistums, pieredze un aizrautība, tiešums un smalkjūtība. Tomēr tas nenozīmē, ka koncerts bija akadēmiskās mūzikas vakars, tas bija arī izaicinājums Liepājas Simfoniskajam orķestrim apgūt jaunu, ne akadēmiskas mūzikas materiālu, pieņemt Intara uzstāšanās manieri, neiztiekot bez kurioziem esot uz skatuves. Koncertieraksta programmu veido labi zināmas dziesmas gan latviešu valodā, gan krievu valodā, kā arī programmā tika iekļauti vairāki pirmatskaņojumi. Koncertieraksta režisors – Juris Matuzelis, producente – Ilze Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu