«Pulsa efekts» izdod jaunu dziesmu «Ritini»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Gada īsākajā dienā ritma apvienība «Pulsa efekts», piedaloties vokālistēm Leilai Alijevai, Kristīnei Tkačukai, Martai Lortkipanidzei, izdod jaunu dziesmu ar gaišu noskaņu «Ritini».

Dziesmas vārdu autors un grupas līderis Dzintars Vīksna par dziesmu saka, ka «tā sevī ietver tādu kā latviešu budisma filozofiju. Doma par šo dziesmu radusies, uzsniegot pirmajam sniegam un ceļot pirmo šā gada sniega figūru, kas ir mana aizraušanās».

«Pulsa efekts» ir piedalījies gan smilšu, gan ledus skulptūru festivālos Jelgavā, tur darbojoties roku rokā ar skulptoriem - radot speciālus skaņdarbus, izmantojot konkrēto materiālu. Ik reizi tā ir sanākusi kā nosacīta meditācija, brīdis sev un savām iekšējām pārdomām.

Ierakstu īpašu padara triju lielisku un absolūti atšķirīgu vokālu Leilas Alijevas, Kristīnes Tkačukas, Martas Lortkipanidzes iesaistīšanās, ar kuriem apvienībai «Pulsa efekts» gadu gaitā ir izveidojusies pastāvīga sadarbība.

Dziesmas vizualizācija izveidota sadarbībā ar jauno video mākslinieku Ansi Blumbergu.

Pulsa efekts - Ritini from Pulseeffect on Vimeo.

www.facebook.com/PulseEffect

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu