Bukums publicē jaunu mūzikas video dziesmai «She's Lying»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu rokgrupa «Jānis Bukums» publicējusi jaunu mūzikas video dziesmai «She's Lying» no nesen Vācijā izdotā albuma «Firerain».

«Noslēdzām līgumu ar Vācijas mūzikas ierakstu kompāniju («7US»/«7HARD»), un nākamais loģiskais solis sadarbības attīstībā bija singla izvēle mūsu jaunā albuma popularizēšanai ārpus Latvijas robežām. Kompānija ieteica virzīt dziesmu «She's Lying», un mēs piekritām,» tā par jaunā klipa tapšanas iemeslu stāsta Jānis Bukums.

«Mūzikas video ir alegorisks vēstījums par mūžseno simbiozi starp vīrieti un sievieti. Liriskā tematika tiek apspēlēta dažādos kontrastu stāstos, un meitenes klipā atspoguļo melu dažādās sejas,» klipa ideju skaidro mūzikas video režisore un producente Elza Bukuma. «Klipā samērā daudz tiek izmantota BDSM un fetiša tematika. Pieminēšanas vērts fakts ir tas, ka klips patiešām tika filmēts īstā un aktīvā BDSM studijā.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu