«DaGamba» kopā ar Ralfu Eilandu izdod jaunu radiosinglu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «DaGamba», kas pēdējās nedēļas laikā paspējusi pārstāvēt Latviju «Eurosonic Noorderslag» festivālā Holandē, kā arī saņemt trīs «Zelta mikrofona» nominācijas, laiž klajā radiosinglu «Intoxicated», kas tapis kopā ar dziedātāju Ralfu Eilandu.

«Kad uzzinājām, ka mēs esam saņēmusi visvairāk nomināciju, bijām ļoti pārsteigti, jo instrumentālai grupai tas ir nebijis sasniegums. Beidzot izveidota jauna nominācija starpžanru mūzikai, kuras rāmjos vienmēr esam darbojušies. Īpašs paldies jāsaka nominētā albuma producentam Reinim Sējānam, kurš tam pievienoja ļoti daudz interesantu muzikālu ideju,» uzsver grupas līderis Valters Pūce.

Grupas «Dagamba» un Ralfa Eilanda kopdarbs pretendē uz «Zelta mikrofonu» kategorijā «Labākā dziesma».

«Dziesma vēsta par iekšējo konfliktu, diskomfortu un tomēr naivu cerību, ka mīlestība izglābs pasauli,» uzskata Ralfs Eilands, piebilstot, ka «ar Valteru un «Dagamba» kāpt uz skatuves vienmēr bijis liels prieks».

Savukārt Valters Pūce stāsta: «Šis skaņdarbs ir turpinājums mūsu sadarbībai ar Ralfu, jo jau iepriekš esam sarakstījuši skaņdarbus un tos izpildījuši kopā. Paša skaņdarba karkasu es sacerēju pirms diviem gadiem, bet savu dzīvi tas sāk dzīvot tikai šodien.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu