Evija Smagare startē ar jaunu grupu «In My Head»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Pašmāju dziedātāja Evija Smagare, kura pazīstama ar vairākiem solo singliem un ar piedalīšanos grupas «Prāta vētra» lielkoncertos, ar domubiedriem izveidojusi jaunu grupu «In My Head». Apvienība šonedēļ publicējusi pirmo video dziesmai «Love Had You Lost».

«Šī dziesma ir emociju transkripts, kas nozīmē to, ka pirmais mūzikas instruments, kas tika izmantots, nosakot toni, tempu, melodiju un lirikas, bija emocija. Dziesma vēsta, cik neveikli un gandrīz smieklīgi var veidoties platoniskās mīlestības disonanse, kas rodas cilvēka pārpratuma (iekšējās pasaules ietekmes) dēļ, un kas spēj novērst mūs no paša svarīgākā - prieka un harmonijas. No tā izvairīties varam, vienīgi neveidojot priekšlaicīgas ekspektācijas par pasauli, bet gan izdzīvojot to savā pieredzē un izbaudot ik mirkli, kas mums ir dots,» teikts grupas preses paziņojumā.

«In My Head» ir četru mūziķu apvienība, kas dibināta 2015. gada martā Rīgā. Katrs no viņiem atšķiras ar savu muzikālās pieredzes bagāžu. Grupā darbojas vokāliste, dziesmu autore Evija Smagare, ģitārists, multiinstrumentālists Armands Varslavāns, mūzikas producents, skaņu režisors, kā arī grupas dibinātājs Rūdolfs Iļķēns un ģitārists, komponists Kārlis Gliks.

Mūzikas un teksta autors ir grupa «In My Head». Videoklips tika filmēts Daugavpilī, 2016. gada vasarā. Video klipu filmēja un sagatavoja Ivars Utināns.

Videoklipā piedalās horeogrāfs Jānis Orbidāns un Evija Smagare.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu