Sutugovas jaunajam singlam tapis video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties sava debijas albuma «Stāsti» izdošanai un prezentācijas koncertam 2017. gada 21. februārī pl. 19 mūzikas namā «Daile», dziedātāja, šova «Izklausies redzēts» zvaigzne Ieva Sutugova publicē albuma singla «Tālāk doties» videoklipu.

«Šī dziesma ir stāsts par cilvēku attiecībām un to, ka tās ne vienmēr ir tik vienkāršas, kā mums gribētos. Tā ir kā atgādinājums, ka svarīgas ir mūsu kopīgās uzvaras, nevis pārākums vienam pār otru, un to der atcerēties arī grūtajos brīžos, kad pāra ceļi mēdz šķirties,» atklāj Ieva. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir Ievas kolēģis un mūziķis Jānis Bērziņš.

Videoklips veidots kā atmiņu apkopojums par kopā piedzīvoto, atceroties pozitīvo un nepieminot vienam otra kļūdas. Kā skaista atvadīšanās no dzīves posma, kam neizbēgami ir bijis jābeidzas.

Albums «Stāsti» ir emocijām piesātināta dziesmu izlase, kas aizved klausītāju simboliskā sajūtu ceļojumā. Lai gan kompozīcijas tapušas dažādos laika posmos, tās visas atspoguļo to, cik ļoti individuālas ir emocijas. Mūzika ir kā instruments, kas sniedz iespēju dalīties ar šīm personīgajām sajūtām. Viens un tas pats skaņdarbs katram klausītājam skan citādi. Un tādi ir arī «Stāsti». Kopīgi un tomēr dažādi.

Vairāk informācijas par prezentācijas koncertu www.bilesuparadize.lv, kā arī visās «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu