Pašmāju muzikālā apvienība «Catalyst» izdod jaunu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latviešu mūzikas apvienība ar nosaukumu «Catalyst» laidusi klajā dziesmu un videoklipu savam pirmajam singlam «Howl». Skaņdarbs ir pirmais vēstnesis debijas albumam, kas tiks izdots šogad.

«Catalyst» ir muzikāla apvienība no Latvijas, kuras darbības sākumi meklējami 2012. gadā. Tās muzikālais skanējums sevī ietver elementus no dabstepa, roka, popa, bet nekad nepieturas pie kaut kā viena un konkrēta.

Grupas dalībnieki, komponists Kārlis Boreiša-Visockis, bundzinieks Ronalds Briežkalns un vokāliste Zane Bratuškina, kopīgi apvienojās šajā projektā 2015. gadā un sāka darbu pie šogad gaidāmā debijas albuma, ar kuru grupa cer atvērt jaunu nodaļu Latvijas mūzikā, apvienojot hipnotiskus ritmus ar mūsdienīgu stāstu un skanējumu.

«Howl» ir pirmais vēstnesis debijas albumam. Video sižeta pamatā ir stāsts par pirmatnīgām, mežonīgām sajūtām un sevis meklējumiem. Video redzami grupas dalībnieki, un tas tapis sadarbībā ar Reini Januli.

Grupas dalībniece Zane Bratuškina par video saka: «Mēs visi zinām, ka mūsu pašu Latvija ir mežonīga, vilinoša un skaista. To arī vēlējāmies parādīt cilvēkiem: lai izbēgtu no pilsētas un atrastu to iekšējo pirmatnējo sajūtu, nemaz tik tālu nav jādodas.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu