Fakts un Pēteris Upelnieks izdod Valentīndienai veltītu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 14. februārī, pašmāju hiphopa izpildītājs un producents Fakts (Jānis Šmēdiņš) laidis klajā jaunāko singlu un videoklipu «Naktī» no šajā pavasarī gaidāmā debijas albuma «Vainīgs tu».

«Dziesma ir par sapņu personāžiem, kas mēdz apciemot mūs sapņos, bet kurus dzīvē mums nekad nebūs lemts redzēt sev blakus. Vienkāršāk izsakoties, dziesma ir par ideālajām attiecībām, kuras diemžēl eksistē tikai sapņos. Dziesma ir veltījums visiem sapņotājiem un mīlētājiem un reizē arī atgādinājums mīlēt tos, kuri mums ir doti. Priecīgu Svētā Valentīna dienu!» tā par dziesmu raksta Fakts.

Dziesmas ierakstā piedalījies mūziķis un dziedātājs Pēteris Upelnieks, savukārt videoklipa veidotājs ir Ivo Buģis, un tajā piedalās talantīgā pašmāju modele Nikola Osipova, kura ikdienā defilē dažādu pasaulē atzītu modes zīmolu skatēs, un kuru pirms tam jau redzējām grupas «Rīgas modes» klipā «Es nesaprotu».

Singls pieejams populārākajos straumēšanas servisos – Spotify, Deezer, Apple Music, iTunes u.c.

www.facebook.com/Faktslv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu