Reiks un Miks Dukurs izdod kopīgu singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa izpildītājs Reiks un dziedātājs Miks Dukurs laiduši klajā singlu «Šodien jāuzvar», kas ir abu mākslinieku pirmais kopdarbs un tapis sadarbībā ar ZZ Čempionātu, abām pusēm satiekoties īstajā brīdī un īstajā laikā.

Reika un Mika Dukura jaunās dziesmas «Šodien jāuzvar» iedvesma sakņojas vēlmē nepārtraukti attīstīties, sasniegt mērķus un tiekties pēc saviem sapņiem. «Šodien jāuzvar» ir aicinājums uzdrošināties un ticēt savai spējai uzvarēt jebkādos apstākļos, liekot lielu uzsvaru uz komandas un tuvu cilvēku lomu šajā ceļā.

«Gribu iedrošināt jauniešus sajust sevī uzvarētājus, nebaidīties sapņot par sasniegumu virsotnēm, ieguldīt darbu un domu spēku savu mērķu sasniegšanai, kā arī neaizmirst, ka mēs nekad neesam vieni savā ceļā uz panākumiem,» pārdomās dalās dziesmas autors Arvis Reiks.

Jaunās dziesmas radio pirmatskaņojums notika 21. februārī Latvijas Radio 5 – Pieci.lv kopā ar Tomu Grēviņu raidījumā «Pieci rīti».

«Gatavojot debijas albumu, man bija vīzija par skolu tūri, kurā atšķirībā no ierastas koncerttūres varēšu tikties ar jauniešiem klātienē un pastāstīt par savu ceļu pretī panākumiem. Nonācu pie ZZ Čempionāta komandas brīdī, kad tā bija pārdomās par jaunu dziesmu, kas iezīmētu ZZ Čempionāta otro dekādi. Tagad mums ir gan jauna dziesma, gan reģionālā skolas tūre visiem kopā,» stāsta Reiks.

Savukārt Miks Dukurs par jauno kopdarbu atklāj: «Katra sadarbība sākas nezinot, kur tā beigsies, un vienmēr nes jaunas sajūtas. Ir liels prieks par paveikto, jo komandā tiešām ir spēks!»

Reiks un Miks Dukurs kopā ar ZZ Čempionātu no 22. februāra dosies reģionālajā tūrē, apvienojot spēļu 11. sezonas atklāšanu ar dziesmas «Šodien jāuzvar» prezentāciju. Tūres ietvaros tiks apmeklētas vairāk nekā 10 Latvijas pilsētas, organizējot tikšanos ar vairāk nekā 25 skolu jauniešiem Valmierā, Daugavpilī, Jēkabpili, Liepājā, Bauskā, Kuldīgā un citur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu