«Zelta mikrofona» nominants Auziņš piedāvā romantisko «Meitenei kafejnīcā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Virtuozais ģitārists Mārcis Auziņš, kura albums «Viens» nominēts mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons», aranžējis un ieskaņojis leģendāru kompozīciju - bundzinieka Viļņa Krieviņa dziesmu «Meitenei kafejnīcā».

«Mani šī 1984. gadā sarakstītā, savulaik Igo un «Remix» izpildītā dziesma jau sen ir uzrunājusi ar savu īpašo noskaņu un ārkārtīgi skaisto harmonisko valodu. Vēl jo vairāk tamdēļ, ka sarakstījis to ir bundzinieks - Vilnis Krieviņš. Tad, lūk, kas sanācis, satiekoties manām simpātijām pret šo skaņdarbu un vēlmei spēlēt, aranžēt, meklēt un atrast, gatavojoties gaidāmajai koncertturnejai,» par savu jaunāko veikumu saka ģitārists.

Mārcis Auziņš savu Latvijas koncertturneju atklās 4. martā Zemgalē, gleznainajā Mazmežotnes muižā. Tas būs pirmais koncerts nesen atjaunotajā Mazmežotnes muižas pasākumu stallī. Turnejā «Viens» skanēs gan Mārča Auziņa orģinālkompozīcijas, gan Maestro Raimonda Paula dziesmu un citu komponistu dziesmu aranžijas, kā arī džeza improvizācijas.

Koncertu norises Latvijā

4. marts 19:00 Mazmežotnes muiža

8.marts 19:00 Madonas Kultūras nams

9.marts 19:00 Alūksnes Kultūras centrs

11.marts 18:00 Mālpils muiža

15.marts 19:00 Mūzikas nams Dailes

25.marts 16:00 Vidzemes koncertzāle Cēsis (papildkoncerts)

25.marts 19:00 Vidzemes koncertzāle Cēsis

15.aprīlī 19:00 Dikļu pils

Koncertu biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās vai koncertu norises vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu