Grupa «Logo» laiž klajā dziesmas «Dzīvnieks» video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto,TVNET

Mierīgā gaisotnē 22. februārī grupa «Logo» prezentēja dziesmas «Dzīvnieks» video klipu. Singla video pieteikums ir veids kā redzēt pašus «Logo», jo īstais stāsts sākas ne tikai ar skaņu, bet arī ar bildi!

Grupas līderis, solists un dziesmas autors Ansis Klintsons teic, ka gluži tāpat kā dziesmas «Dzīvnieks» ieraksts, tā arī video ir dzīvs un kopīgo grupas sajūtu tālāk nesošs. Ansis saka lielu paldies video autoram Edgaram Stradam, kurš ar savu uzņēmību palīdzēja īstenot šo ideju.

Ar dziesmu «Dzīvnieks» grupa sevi pieteica pirms pusgada, kad apvienojās jaunā sastāvā,nu grupas puiši «Dzīvnieku» laiž īstajā dzīvē, piedāvājot tā video klipu.

Pusgada laikā izdarītas daudzas lietas, ko raksturot ar vārdu «Dzīvnieks».

Viens no lielākajiem izaicinājumiem bija atgriezties starp labākajiem mūziķiem, piedaloties Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujā «Muzikālā Banka», kur grupa ar dziesmu «Dzīvnieks» iekļuva 25 vērtīgāko dziesmu sarakstā 2016. gadā.

Video veidoja Edgars Stards & ART komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu