Noskaties jauno «Bermudu divstūra» video!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Viena no populārākajām pašmāju grupām video vietnē «Youtube» - «Bermudu divstūris» laiž klajā jaunu dziesmu un video «RamPamPam». Vai dziesmas sasniegs tikpat lielus panākumus kā «Ballējam, neguļam»? Laiks rādīs. Kopumā septiņi «Bermudu divstūra» skaņdarbi «Youtube» pārsnieguši 2 miljonu skatījumu robežu.

Kā zināms, joku grupas «Bermudu divstūris» sastāvā darbojas grupas «Musiqq» puiši, kas paslēpušies aiz segvārdiem Biceps un Triceps.

Jaunajā singlā «RamPamPam» duets no deju mūzikas ir novirzījies hip-hop/reaggeton virzienā. Dziesma ir par to, ka brālēni, ne tikai uz skatuves, bet arī uz trases, iet ar pilnu atdevi, kas arī uzskatāmi tiek pierādīts dziesmas videoklipā.

Biceps un Triceps par dziesmu: «Mēs, kursējot pa rajonu, līkumos neejam prātīgi un izsvērti, bet gan ar pilnu ručku un driftā. Izdodam dziesmu, lai «tantuki» rajonā zina, ka jādod ceļš, kad bratuki brauc.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu