Gada debitants Justs izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Šodien, 1. martā, pašmāju mūziķis Justs, kurš vakar Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremonijā saņēma balvu kategorijā «gada debija», nodod klausītājiem savu jaunāko veikumu – dziesmu «Message to you», kuras autors ir pats mākslinieks un mūzikas līdzautors ir Mārtiņš Makreckis.

«Veidojot dziesmu «Message To You», es aprakstīju to, ko redzu apkārt. Tā stāsta par to, kā mūsdienās cilvēki iepazīstas interneta vidē,» stāsta Justs Sirmais. «Mēs visi pavadām daudz laika galvenajās sociālo tīklu platformās, piedzīvojot dažādas emocijas, kā prieku, bēdas, ilgas, iekāri un citas. Es ceru, ka katrs klausītājs varēs dziesmas stāstā ieraudzīt arī sevi un iegūt pozitīvu noskaņu, klausoties dziesmu un atskatoties uz atmiņā uzaustošo notikumu.»

Šī dziesma ir arī pirmais singls no gaidāmā studijas albuma «Message To You», kas būs pirmais izdotais Justa solo albums.

Dziesmas pirmatskaņojums notika TV šova «Supernova» finālā 26. februārī, kur Justs uzstājās kā raidījuma viesis.

Dziesma ir klausāma Soundcloud, Youtube, un tuvākajā laikā tā būs pieejama straumēšanai mūzikas servisā Spotify, kā arī lejupielādei iTunes lietotnē.

Pagājušajā gadā Justs LTV jauno autoru un izpildītāju konkursā «Supernova» izcīnīja iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, un finālā, kas norisinājās Stokholmā, ar dziesmu «Heartbeat» ierindojās 15. vietā. Gadu gaitā mākslinieks strauji attīstās, ir izdevis divas dziesmas dzimtajā valodā ar pavadošiem mūzikas videoklipiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu