Gadsimta sadarbība! «Olas» izdod kopdziesmu ar Puzikovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šodien, 8.martā, Rīgas pašvaldības policijas Centra pārvaldē norisinājās preses konference, kurā hiphopa duets «Olas», dziedātājs Nikolajs Puzikovs, zināms arī kā dziedošais policists, un Rīgas pašvaldības policija informēja par sadarbību, kā arī prezentēja «Olu» jauno singlu un videoklipu «Policists».

Līdz ar jauno singlu «Olas» izziņoja ilgi gaidīto albumu ar nosaukumu «Ir klāt!», kas pie klausītājiem nonāks Lieldienās. Plānots arī «Meet and greet» pasākums Rīgā, kā arī «Vai tu esi gatavs?» reģionālā koncertturneja un tās noslēguma lielkoncerts «Olas ir klāt» koncertzālē «Palladium Riga» 26. maijā. Plašāka informācija par gaidāmo tūri un lielkoncertu sekos.



Hiphopa duets «Olas» radies kā humora projekts pirms trīs gadiem, apvienojoties kādreizējiem kursabiedriem Žanim Pavlovskim un hiphopa apvienības «Kreisais krasts» biedram Reikam (Arvis Šķirus). Pirmā pusgada laikā «Olas» sasniedza pārsteidzošus

Youtube

skatījumu rādītājus. Šobrīd Olu

Youtube

videoklipu skatījumi kopumā pārsniedzot 20 miljonus. Arī

Instagram

sekotāju skaits katram dalībniekam ir iespaidīgs: Reikam vairāk nekā 50 tūkstoši un Žanim 40 tūkstoši. Līdz šim «Olas» priecējuši fanus vien ar atsevišķiem singliem, videoklipiem, kā arī koncertos. Šajā pavasarī beidzot tiks izdots dueta debijas albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu