Noskaties Ozola un «Tehnikums» jauno video!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Hiphopa izpildītājs Ozols un sintpopa grupa «Tehnikums» ierakstījuši kopīgu dziesmu ar nosaukumu «Tu vari tēlot». Dziesmai ir tapis arī video, kura autori ir režisors Māris Lagzdiņš, operators - Juris Pīlēns un Lauris Vīksne (gaismas).

«Klips varētu būt kā atsauce uz dziesmas piedziedājumu, kas ironizē par to cilvēku sugu, kas kādā brīdī ir varbūt par daudz iejutusies kādā lomā. Liels paldies lieliskajai komandai, kas palīdzēja visu novest līdz galam,» tā Ozols par video.

«Mums ir liels gods sadarboties ar tik pieredzējušu mākslinieku, kāds ir Ozols. Lieliski saprotamies, esam vienā laika kapsulā,» tā duets «Tehnikums».

Reizē ar singlu tapis arī elektroniskās mūzikas producenta Hoorigan veidotais dziesmas remikss. Audio oriģinālu un Hoorigan remiksu iespējams noklausīties mūzikas straumēšanas servisos (Spotify, Bandcamp u.c.).

Dziesmas skaņas režiju veidojis Gatis Zaķis. Ierakstījis Ansis Kolmanis DDA studijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu