Jauns vārds mūzikā: elektropopa duets «Podruga»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju jaunizveidotais elektropopa duets «Podruga» klausītājiem piedāvā jaunāko singlu «Wishful Thinking» no drīzumā gaidāmā debijas minialbuma.

«Podruga», kas savu darbību sākusi 2016. gada izskaņā, jau guvusi atbalstu no elektroniskās mūzikas platformas «Dirty Deal Audio», iekļaujot grupas debijas singlu «01» savā izlasē.

Apvienībā muzicē vokāliste, tekstu autore un producente Alise Stefanoviča no Ogres un mūzikas producents, izpildītājs Reinis Rabenau no Cēsīm. Abi dalībnieki jau darbojušies elektroniskās mūzikas scēnā kā dīdžeji, kas iedvesmojis daiļradē apvienot dažādu deju mūzikas žanru elementus, kas papildināti ar 80. gadu skaņu celiņu noskaņu.

Kā vēsta paši mūziķi: «Dziesma tapusi, apspēlējot mūsu idejas par tādām tēmām kā sapņi, domu spēks un bēgšana no realitātes.» «Wishful Thinking» ir priekšvēstnesis dueta debijas minialbumam, kurš tiks izdots pavasarī. Pašizdotais ieraksts būs pieejams digitālā formātā.

Dziesma ierakstīta koprades telpā «Skola6» izveidotajā «Artsound Records» ierakstu studijā (Cēsis).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu