Sniedze Prauliņa publicē jaunu singlu no gaidāmā albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes/Artis Kokņēvičs

Mūziķe Sniedze Prauliņa pabeigusi darbu pie sava jaunā soloprojekta «Inkrustācija», kurš albuma formātā iznāks 8. aprīlī. Janvāra sākumā pie klausītājiem nonāca pirmais singls «All The Stars», savukārt šodien tiek publiskota dziesma «Nemēģini», kurai, kā lielākajai daļai albuma dziesmu, vārdu autore ir pati Sniedze.

Albumu papildinās mūziķes sarakstītais īsstāstu krājums «Kosmiskie priekšraksti», atklājot jaunu talantu daudzpusīgajā māksliniecē. Tieši kosmoss un ceļošana tajā ir viena no albuma galvenajām tēmām.

Albuma atklāšanas koncerts notiks 8. aprīlī pl. 17.30 Latvijas Nacionālās bibliotēkas pirmajā stāvā Kopā ar Sniedzi Prauliņu tajā spēlēs mūziķi Edgars Šubrovskis, Raitis Viļumovs, Edgars Tomševics, Matīss Akuraters, dziedās koris «Mūza» diriģenta Gunta Cimiņa vadībā. Koncertā gaidāma arī Kosmosa Ceļotāja ierašanās un būtiskāko «Kosmisko priekšrakstu» nodošana klausītājiem.

Par inkrustācijas nozīmi Sniedze stāsta: «Šo dekoratīvās tehnikas principu izmantoju arī studijas darbā, ierakstot albumu. Katrs muzikālā motīva gabaliņš, ko pieliku klāt kopējam skanējumam, ir rūpīgi apstrādāts, lai perfekti iederētos materiālā. Vienlaikus ir svarīgi, lai tas netiktu pārmocīts, nepaliktu bezpersonisks un neizklausītos pārāk nedabīgs uz dabīgā visuma pamata.»

www.facebook.com/sniedzepraulina

Albuma izdošanu biedrībā «HI» atbalsta nodibinājums «Vienradzis viens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu