Jaunais pašmāju dziedātājs Kriss Noa izdod jaunu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Filips Smits

2015. gada nogalē sevi pieteica jauns un talantīgs mūziķis Kriss Noa (Chris Noah), īstajā vārdā Krists Indrišonoks. Šonedēļ jaunais mūziķis laiž klajā jaunu dziesmu «Spark», kas ir pirmais vēstnesis no debijas EP «What About Tomorrow?». Albumu izdos pats mūziķis, un visiem klausītājiem tas būs pieejams 20. aprīlī visās lielākajās digitālās straumēšanas vietnēs.

Kriss Noa pieteica sevi iepriekšējā gada nogalē ar diviem skaņdarbiem «Had It All» un «You» un guva gan klausītāju, gan radiostaciju atsaucību. Kopš tā laika jaunais mūziķis ir strādājis pie minialbuma ieraksta. Albums «What About Tomorrow» ir Krisa pirmais studijas ieraksts, kas sastāv no sešiem skaņdarbiem. Kopējā albuma noskaņa ir melanholiska un nostalģiska, bet galvenais motīvs – mīlestība.

«Albuma nosaukums ir radies vairāku iemeslu dēļ – galvenokārt tādēļ, ka, pārdzīvojot un izjūtot vilšanos, bieži nākas domāt, kā būs rīt – vai būs vieglāk un vai apstākļi mainīsies. Lielāko daļu dziesmu es sarakstīju, esot Vācijā, kurp devos, lai nedaudz nomainītu apkārtējo vidi un pabūtu pats ar sevi. Tur esot, es sev ļoti bieži uzdevu šo jautājumu – kā būs rīt – ne tikai attiecību un mīlestības kontekstā, bet arī, piemēram, par to, kā iekļaušos jaunajā vidē, kā veidosies mana ikdiena šeit vai atgriežoties. Albumā es centos būt pēc iespējas patiesāks un atklāts pret sevi,» stāsta Kriss Noa.

Albuma iznākšana tiks atzīmēta pavasara koncertā 19. aprīlī kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Koncerta apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem dzirdēt visas albuma dziesmas, pirms tās nonāks digitālajās straumēšanas vietnēs.

Koncerta sākums plkst: 19. Biļetes pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

www.facebook.com/ChrisNoahMusic

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu